https://erikhave.dk/ Wed, 07 Sep 2022 20:21:40 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.2 Vits: Storbarmet 18-årig skaber kaos på flyet – så hvisker piloten 7 ord, som får hende til at gå i panik https://erikhave.dk/vits-storbarmet-18-arig-skaber-kaos-pa-flyet-sa-hvisker-piloten-7-ord-som-far-hende-til-at-ga-i-panik/ https://erikhave.dk/vits-storbarmet-18-arig-skaber-kaos-pa-flyet-sa-hvisker-piloten-7-ord-som-far-hende-til-at-ga-i-panik/#respond Wed, 07 Sep 2022 18:40:23 +0000 https://erikhave.dk/?p=561 Et fly er lige lettet fra København med kurs mod New York. Pludselig rejser en smuk, storbarmet, blond kvinde sig fra sit sæde på økonomiklassen, hvorefter hun går op og sætter sig på første klasse. “Jeg er blond, jeg er smuk”En stewardesse opdager, hvad der sker, og forlanger at se kvindens billet. Herefter fortæller hun […]

The post Vits: Storbarmet 18-årig skaber kaos på flyet – så hvisker piloten 7 ord, som får hende til at gå i panik appeared first on .

]]>

Et fly er lige lettet fra København med kurs mod New York. Pludselig rejser en smuk, storbarmet, blond kvinde sig fra sit sæde på økonomiklassen, hvorefter hun går op og sætter sig på første klasse.

“Jeg er blond, jeg er smuk”
En stewardesse opdager, hvad der sker, og forlanger at se kvindens billet. Herefter fortæller hun kvinden, at hun skal sidde på økonomiklassen, og at hun derfor er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads.

– Jeg er ung, blond og sexet – og jeg skal til New York Hvorfor skal JEG flytte mig!, er det eneste, kvinden svarer.

Stewardessen går til cockpittet og fortæller andenpiloten, at der er en passager, der nægter at gå tilbage til sit rigtige sæde.

Han følger med ud i kabinen og siger til blondinen, at hun er nødt til at gå tilbage til sin rigtige plads på økonomiklassen, hvilket er hvad hun har betalt for.

– Jeg er ung, blond og sexet – og jeg skal til New York Hvorfor skal JEG flytte mig!, gentager kvinden igen.

Andenpiloten går tilbage til sin kollega – kaptajnen – og fortæller om situationen.

– Sagde du, at hun var blondine?, spørger kaptajnen.

– Ja, svarer andenpiloten.

– Okay, nu skal jeg klare det her. Jeg er gift med en blondine, så jeg ved, hvordan de fungerer.

Chokerer alle
Kaptajnen går ud i kabinen og ud til kvinden på første klasse, hvor han hvisker hende noget i øret. Straks efter rejser hun sig fra sit sæde, undskylder og går ned og sætter sig på sin rigtige plads på økonomiklassen.

Stewardessen og andepiloten er chokerede over situationen – hvorefter de spørger kaptajnen, hvad han sagde til hende.

– Jeg sagde bare, at “første klasse ikke flyver til New York”…

The post Vits: Storbarmet 18-årig skaber kaos på flyet – så hvisker piloten 7 ord, som får hende til at gå i panik appeared first on .

]]>
https://erikhave.dk/vits-storbarmet-18-arig-skaber-kaos-pa-flyet-sa-hvisker-piloten-7-ord-som-far-hende-til-at-ga-i-panik/feed/ 0
To it-nørder sad og talte på en bar efter arbejde. https://erikhave.dk/to-it-norder-sad-og-talte-pa-en-bar-efter-arbejde/ https://erikhave.dk/to-it-norder-sad-og-talte-pa-en-bar-efter-arbejde/#respond Sat, 30 Apr 2022 19:44:16 +0000 https://erikhave.dk/?p=445 “Ved du hvad. I går mødte jeg en fantastisk blondine på en bar,” siger den ene af nørderne. “Hvad gjorde du så,” spurgte den anden. “Jo, jeg inviterede hende hjem, og vi fik et par drinks. Vi kom i stemningen og så bad hun mig pludselig om at tage alt hendes tøj af,” forklarede den […]

The post To it-nørder sad og talte på en bar efter arbejde. appeared first on .

]]>
“Ved du hvad. I går mødte jeg en fantastisk blondine på en bar,” siger den ene af nørderne.

“Hvad gjorde du så,” spurgte den anden.

“Jo, jeg inviterede hende hjem, og vi fik et par drinks. Vi kom i stemningen og så bad hun mig pludselig om at tage alt hendes tøj af,” forklarede den første.

“Du tager pis på mig,” siger den anden nørd, men den første fortsætter:

“Så tog jeg hendes miniskørt af og løftede hende op på bordet ved siden af min nye bærbare.”

“Er det rigtigt? Har du fået en ny bærbar.”

The post To it-nørder sad og talte på en bar efter arbejde. appeared first on .

]]>
https://erikhave.dk/to-it-norder-sad-og-talte-pa-en-bar-efter-arbejde/feed/ 0
Danmarks bedste it-vits. https://erikhave.dk/forste-blog/ https://erikhave.dk/forste-blog/#respond Sat, 30 Apr 2022 19:24:29 +0000 https://erikhave.dk/?p=353 En mand i en varmluftballon indså, at han var faret vild. Han reducerede højden, og så en kvinde nede på jorden. Han gik længere ned og råbte til kvinden: “Undskyld, kan du hjælpe mig? Jeg har aftalt et møde med en ven for en time siden, men jeg ved ikke, hvor jeg befinder mig!” Kvinden […]

The post Danmarks bedste it-vits. appeared first on .

]]>
En mand i en varmluftballon indså, at han var faret vild. Han reducerede højden, og så en kvinde nede på jorden.

Han gik længere ned og råbte til kvinden:

“Undskyld, kan du hjælpe mig? Jeg har aftalt et møde med en ven for en time siden, men jeg ved ikke, hvor jeg befinder mig!”

Kvinden svarede: “Du befinder dig i en varmluftballon ca. 30 fod over havet på 55o 41′ 47″ nordlig bredde og 10o 12′ 47″ vestlig længde.”

“Du må være tekniker,” sagde manden.

“Det er jeg,” svarede kvinden, “men hvordan vidste du det?”

“Tja,” sagde manden, “alt hvad du har sagt, er teknisk korrekt, men jeg har ikke nogen anelse om, hvad jeg skal bruge oplysningerne til. Og faktum er, at jeg stadig ikke ved, hvor jeg er. Det eneste jeg har fået ud af din hjælp er, at jeg er endnu mere forsinket.”

Kvinden på jorden svarede: “Du må være leder”

“Det er jeg,” svarede manden, “men hvordan kunne du vide det?”

“Det er enkelt. Du ved ikke, hvor du er, eller hvor du skal hen. Du er kommet op ved hjælp af varm luft. Du har indgået en aftale, som du ikke er i stand til at holde, og du forventer, at mennesker under dig skal løse dit problem. Faktum er, at du befinder dig i samme situation, som du gjorde, før du traf mig, men nu er det pludselig min fejl!”.

The post Danmarks bedste it-vits. appeared first on .

]]>
https://erikhave.dk/forste-blog/feed/ 0
Velkommen til min hjemmeside, mit navn er Erik. https://erikhave.dk/hello-world/ https://erikhave.dk/hello-world/#respond Sat, 30 Apr 2022 08:06:45 +0000 http://erikhave.dk/?p=1 Mit navn er Erik og jeg bor i Aalborg. Jeg arbejder med 3rd level IT-support og programmering i ERP-systemet C5. Du kan finde mine sociale medier her: Facebook LinkedIn YouTube Twitter Instagram

The post Velkommen til min hjemmeside, mit navn er Erik. appeared first on .

]]>
Mit navn er Erik og jeg bor i Aalborg.

Jeg arbejder med 3rd level IT-support og programmering i ERP-systemet C5.

Du kan finde mine sociale medier her:

Facebook

LinkedIn

YouTube

Twitter

Instagram

The post Velkommen til min hjemmeside, mit navn er Erik. appeared first on .

]]>
https://erikhave.dk/hello-world/feed/ 0